tag:blogger.com,1999:blog-36593336.post116304812079347878..comments2023-08-21T17:33:46.733+02:00Comments on Kost och hälsa: Glykemisk belastningJohanna Söderlundhttp://www.blogger.com/profile/00074893671899794443noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-36593336.post-1163515796048634752006-11-14T15:49:00.000+01:002006-11-14T15:49:00.000+01:00Men man pruttar tydligen mer när man tuggar maten ...Men man pruttar tydligen mer när man tuggar maten mindre.. =/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-36593336.post-1163439766543470982006-11-13T18:42:00.000+01:002006-11-13T18:42:00.000+01:00Ursäkta men jag skulle ju inte vara anonym, Kristi...Ursäkta men jag skulle ju inte vara anonym, Kristina var det som skrev...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-36593336.post-1163439697828537372006-11-13T18:41:00.000+01:002006-11-13T18:41:00.000+01:00Ett tips, det finns en väldans god musli gjord på ...Ett tips, det finns en väldans god musli gjord på Quinoa, havregyrn och aprikoser på Coop Forum.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-36593336.post-1163359527073318902006-11-12T20:25:00.000+01:002006-11-12T20:25:00.000+01:00Vid GI-mätningar har högre blodsockerhalt uppmätts...Vid GI-mätningar har högre blodsockerhalt uppmätts i blodet efter potatismos av kokt potatis än efter kokt potatis. Och när potatis kokas i småbitar blir GI högre än när den kokas hel.<BR/><BR/>Du har en poäng, men rimligtvis förklaras skillnaden av att folk inte tuggar kokt potatis så mycket så att det blir som mos. Ju mjukare och mer flytande maten är ju lättare är det för kroppen att snabbt och effektivt komma åt energin.Johanna Söderlundhttps://www.blogger.com/profile/00074893671899794443noreply@blogger.com